Umjerni laboratorij

Umjerni laboratorij - Sartorius Croatia

AKREDITIRANI SMO UMJERNI LABORATORIJ

Sartorius Croatia - Libra Elektronik d.o.o., Laboratorij za umjeravanje vaga, utega i pipeta, akreditirani je umjerni laboratorij prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017 od strane Hrvatske akreditacijske agencije u području opisanom u prilogu Potvrde o akreditaciji broj 2287. Laboratorij je s radom započeo 2010. godine, od kada kontinuirano unapređuje svoje usluge te podiže kvalitetu cjelokupnog poslovanja, opremom i tehnologijom koje prate suvremene zahtjeve u području mjeriteljstva. Usluge laboratorija obavljaju naši mjeritelji s višegodišnjim iskustvom koji se redovito educiraju i usavršavaju kako bi korisnicima pružali uslugu na najvišoj razini.

Umjeravamo:

  • neautomatske uređaje za masu – vage – sve do 3 T
  • utege razreda E2 od 1 mg do 1 kg, F1, F2, M1, M2 i M3 od 1 mg do 20 kg
  • klipna mjerila obujma (pipete) – volumena do 20 ml

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA UMJERAVANJA

Jedna od prednosti našeg umjernog laboratorija je korištenje najnovije tehnologije koja osigurava da vaši uređaji budu točni i ispravni. Osim postojećih uređaja za umjeravanje, koristimo naš novi softver myScal®. Ovaj jedinstveni mjeriteljski alat omogućuje cjelovito upravljanje laboratorijskom opremom i postupcima umjeravanja mjernih instrumenata. Pomoću myScal® softverskog rješenja našim korisnicima omogućili smo uvid u popis njihove laboratorijske opreme i povijest umjeravanja te digitalno upravljanje e-umjernicama koje vam dostavljamo po završetku umjeravanja.

Ostala umjeravanja

Naš laboratorij osim umjeravanja navedenih uređaja može odgovoriti i na mnoge ostale zahtjeve za umjeravanjem u području mase i volumena, a koja se možda i ne mogu umjeriti akreditiranim putem. Imate li kakav specifičan upit ili mjerilo, javite nam se i pokušat ćemo zajedno pronaći pravo rješenje za Vas.