Automatska vaga etiketirka WPL-A - Sartorius Croatia

Automatska vaga etiketirka WPL-A

Nova vaga etiketirka WPL-A sadrži pouzdan softver u kombinaciji s najnaprednijom tehnologijom vaganja i ispisa, koja osigurava potpunu usklađenost sa zahtjevima vaših procesa. WPL-A koristi se za kvalitetu proizvoda u prehrambenoj industriji i sigurnost hrane.
Cijena: Na upit

Nova vaga etiketirka WPL-A sadrži pouzdan softver u kombinaciji s najnaprednijom tehnologijom vaganja i ispisa, koja osigurava potpunu usklađenost sa zahtjevima vaših procesa. WPL-A koristi se za kvalitetu proizvoda u prehrambenoj industriji i sigurnost hrane:

  • intuitivni softver koji prikazuje proizvodne podatke uživo i dinamičke slike trenutnih ispisanih naljepnica na ugrađenom 19-inčnom Windows zaslonu osjetljivom na dodir
  • intuitivni dizajn naljepnica WPL-A slijedi najnovije zakonske zahtjeve za označavanje - izvorno za sve konfiguracije pisača, nije potreban softver treće strane
  • najsuvremenija tehnologija vaganja i kompresije pritiskom pruža velike brzine i inovativne mogućnosti
  • maksimalna sljedivost prema broju pakiranja, proizvodu, seriji, korisniku i ID-u stroja - dostupna ERP povezivost i softverski modul E-mark.

Izvor: www.minebea-intec.com

Moćna i jednostavna za korištenje

Vaga etiketirka WPL-A za automatsko označavanje potpuno je novi i automatizirani standard za vaganje, cijenu, označavanje i praćenje linije proizvoda, istovremeno povećavajući vašu produktivnost. Razvijena je u skladu sa smjernicama i standardima kao što su MID i NCWM NTEP. Proizvedena je u Europi prema najvišim standardima - WPL-A nudi maksimalnu modularnost, povezanost i sljedivost. Sustav se može konfigurirati prema vašim individualnim zahtjevima, pružajući vam idealno rješenje za automatsko označavanje za bilo koji izazov s kojim se suočavate.

Video sadržaj

Datasheet: Automatic weigh price labeller WPL-A - Flexibility and maximum performance in weigh labelling