Puro® industrijska vaga: Pristupačnost izvrsnosti u vaganju

Objavljeno: 3. ožujka 2020. - 13:01:15

Nova serija Puro® industrijskih vaga, razvijena je za različite zahtjeve vaganja. Bilo da se radi o vaganju, brojanju ili kontroli kvalitete, Puro® vage pružaju brze i precizne performanse vaganja. Svojim robusnim dizajnom te inovativnim i jednostavnim primjenama, Puro® svoju primjenu dokazuje na svim područjima industrijskog vaganja. Nova vaga ističe se USB-C punjivom baterijom s izuzetno dugim radnim vremenom, kao i pametnim mogućnostima povezivanja i aplikacijskih paketa. 

Portfolio - Puro

Kompaktnost vaga

Serija Puro® vaga nudi trajna, kompaktna i višenamjenska rješenja za vaganje. Veliki, svijetli zasloni, taktilne tipke, funkcija semafora (Hi-Lo-Go) i intuitivna navigacija čine Puro® jednim od najpopularnijih vaga koje se koriste u bilo kojoj situaciji koja zahtijeva industrijsko vaganje. 

Stolne i podne platforme

Puro® platforme pogodne su za različite industrijske potrebe vaganja. Robustan industrijski dizajn pruža brojna rješenja za različite zadatke, uz točne i pouzdane rezultate u sekundi. Zbog raznolikosti modela i različitih materijala izvedbe, platforme za vaganje uklapaju se u bilo koju okolinu. Puro® zadovoljava sve zahtjeve i nudi idealnu kombinaciju kvalitete, pouzdanosti i vrijednosti.

Indikatori težine

Puro® indikator težine pogodan je za širok raspon zadataka industrijskog vaganja. Veliki, svijetli zaslon, funkcija semafora i pet taktilnih tipki osiguravaju praktičan rad moćnih aplikacija. Jednostavnost upotrebe kombinira se s jednostavnom tehnologijom punjenja i povezivanja. Litij-ionska baterija koja se može puniti, lako se mijenja i omogućuje radno vrijeme do 500 sati.

Stolne i podne vage

Puro® stolne i podne vage višenamjenska su rješenja za vaganje za različite industrijske potrebe vaganja. Vage objedinjuju najpotrebnije aplikacije u jednom višenamjenskom indikatoru s velikim zaslonom za ugodno korisničko radno iskustvo, uz točne i pouzdane rezultate u sekundi. U kombinaciji s robusnošću i izdržljivošću platformi, vage se uklapaju u bilo koje okruženje.

 

 Više o novoj Puro® vagi pogledajte u nastavku, a detalje potražite u brošuri

Tagovi: