Dinamičke kontrolne vage

Najava: Nova vaga etiketirka WPL-S modularnog koncepta i higijenskog dizajna

petak, 22.01.2021. - 13:00

Proizvođač industrijskih sustava za vaganje i detekciju stranih tijela Minebea Intec, u svoj široki asortiman proizvoda uveo je novu modularnu vagu etiketirku WPL-S. Svoju dugogodišnju stručnost u kontrolnom vaganju, tvrtka je prenijela u razvoj ovog novog uređaja higijenskog dizajna posebno dizajniranog za prehrambenu industriju i označavanje namirnica poput mesa, ribe, mliječnih proizvoda, voća i povrća.

Higijensko rješenje etiketiranja

Nova vaga etiketirka pod nazivom WPL-S, manualni je uređaj namijenjen svim onim proizvodima koji nisu prikladni za automatsko etiketiranje. Higijenski orijentiran dizajn, temelji se na konstrukciji od nehrđajućeg čelika koji je posebno prikladan za higijenske zahtjeve prehrambene industrije. Vaga etiketirka WPL-S vrlo je jednostavna za održavanje te kombinira visoke mogućnosti konfiguracije. Korisnicima su na raspolaganju višestruke opcije ekrana, pisača, vaga, skenera, indikatora i softvera.

Izvor: www.minebea-intec.com

Osim prethodno navedenih mogućnosti, vaga etiketirka WPL-S također nudi i usklađenost sa zakonskim regulativama, integraciju s drugim hardver i software mogućnostima otvorenog tipa, kao i automatsko izvještavanje. Sustav se može povezati sa sustavima više razine i koristi međunarodno priznati BarTender softver za dizajn naljepnica.

Colin Maher, manager Minebea Intec te začetnik razvoja proizvoda prvi je plasirao proizvod u Velikoj Britaniji.

„Prepoznali smo povećanu potražnju u prehrambenoj industriji za vrhunskim proizvodom za etiketiranje u kombinaciji s visoko naprednom tehnologijom vaganja. S obzirom na svoje zavidne mogućnosti, sve više kupaca oslanja se na WPL-S kao fleksibilno rješenje za svoje specifične zahtjeve.“

Colin Maher, manager Minebea Intec za Veliku Britaniju, Irsku i Rusiju

Budući da je vaga etiketirka WPL-S plasirana na tržište početkom ove godine, trenutno je dostupna u samo nekoliko zemalja, a vjerujemo kako ćemo ju ubrzo moći ponuditi i našim kupcima na području Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Više o detaljima i specifikacijama ovog uređaja, potražite u opisu proizvoda.